Handelsdruk

Drukkerij Belleman is gespecialiseerd in handelsdrukwerk, waarbij de dienstverlening verder gaat dan louter het drukken. Alleen drukwerk leveren is in onze filosofie niet toereikend om optimaal in uw behoefte te kunnen voorzien. Wij zijn feitelijk uw partner in communicatie. Meedenken met onze klanten staat centraal. Als u iets naar uw (potentiële) klanten wilt communiceren, is drukwerk slechts één onderdeel van het communicatiebeleid.

Wij adviseren u ook ten aanzien van andere aspecten. Te denken valt hierbij aan het ontwikkelen van een huisstijl, het ontwerpen van een logo, het ontwerpen van nieuwsbrieven etc. Kwaliteit gaat boven alles. U krijgt altijd eerst een proefdruk te zien, zodat u desgewenst correcties kunt aangeven. Voordat een order uiteindelijk de pers opgaat, is elke letter en kleurstelling tot in detail gecontroleerd. Als de order bij u wordt afgeleverd, bent u derhalve verzekerd van topkwaliteit.


Familiedruk

Voor al uw familiedrukwerk bent u bij Drukkerij Belleman aan het juiste adres. Wij beschouwen bepaalde opdrachten altijd als spoedorders met een hoge prioriteit. Denk hierbij aan geboortekaartjes en rouwcirculaires. Voor rouwcirculaires zijn wij ook in het weekend bereikbaar. Wij beschikken over een groot assortiment voorbeeldkaarten waaruit u kunt kiezen. Indien gewenst wordt uw drukwerk natuurlijk ook op maat verzorgd.

Reclame
Drukkerij Belleman is een fullservice bedrijf. Dit betekent dat wij tevens als uw reclamebureau kunnen optreden. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerp van uw logo, de opmaak van uw advertenties en het bedenken van advertentiecampagnes. Tevens kan de advertentieplaatsing en facturering voor u worden verzorgd. Wilt u een wervende uitnodigingsbrief of professioneel persbericht laten opstellen? Ook voor diverse tekstopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Multimedia
In een tijdperk waar niemand meer om internet heen kan, heeft Drukkerij Belleman eveneens het specialisme in huis gehaald om uw bedrijfspresentatie digitaal te verzorgen. Onze webdesigners adviseren u graag bij het registreren van uw domeinnaam en e-mail account(s) en het ontwerpen van uw website. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee bij het promoten van deze site.